Procesorul Exynos de 64 bit va fi gata pentru lansarea lui Galaxy S5

1.240 ori
<b>Procesorul Exynos de 64 bit va fi gata pentru lansarea lui Galaxy S5</b>La doar câteva zile după ce Apple lansa telefonul iPhone 5s cu procesor 64 bit, Samsung declară că deja are în plan la rândul său terminale cu procesoare cu aceeași arhitectură. Acum aflăm că un SoC Exynos 64 bit va fi gata la timp pentru...

La doar câteva zile după ce Apple lansa telefonul iPhone 5s cu procesor 64 bit, Samsung declară că deja are în plan la rândul său terminale cu procesoare cu aceeași arhitectură. Acum aflăm că un SoC Exynos 64 bit va fi gata la timp pentru lansarea lui Galaxy S5.

Se pare că Samsung s-ar afla în fazele finale ale dezvoltării produsului, ocupându-se acum doar de logistică și detalii minore. încă nu e clar dacă mostre ale chipului sunt deja testate pe terminale, dar bănuiesc că vom afla în curând. Dacă e adevărat zvonul care afirmă că Galaxy S5 va sosi mai devreme decât ne așteptam, atunci ar trebui să există deja prototipuri timpurii ale acestui device.

Acest chip este unul dintre multele SoC-uri 64 bit care vor invada piața în 2014. și HTC are în plan un smartphone cu procesor de acest gen și sunt sigur că nici MediaTek și Qualcomm nu vor sta degeaba și vor oferii soluții de procesare de acest gen partenerilor lor. Zvonurile afirmă că Galaxy S5 va fi bazat pe un procesor Exynos 6 cu proces de producție 14 nm și arhitectura 64 bit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×