InfoSonics Verykool i270, un telefon touch de nivel mediu, acum si pentru "latinos"

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 976 ori
<b>InfoSonics Verykool i270, un telefon touch de nivel mediu, acum si pentru "latinos"</b>InfoSonics este o companie care se ocupa cu distribuirea terminalelor mobile in America Latina, iar firma tocmai a anuntat lansarea unui nou handset cu ecran touch, pe numele sau Verykool i270 Touch. &nbsp; &nbsp; Destinat publicul din America Latina,...

InfoSonics este o companie care se ocupa cu distribuirea terminalelor mobile in America Latina, iar firma tocmai a anuntat lansarea unui nou handset cu ecran touch, pe numele sau Verykool i270 Touch.

Destinat publicul din America Latina, telefonul suporta conectivitate quad band GSM/GPRS si vine cu un ecran QVGA touch de 2.4 inchi, jack audio de 3.5 mm, Bluetooth, browser web, email, player MP3, difuzor si slot pentru carduri microSD. Printre dotarile sale se numara si o camera de 2 megapixeli, care poate deveni webcam, odata ca telefonul e conectat la PC via USB.

Nu stim deocamdata cat costa Verykool i270 Touch sau la ce data va fi el lansat si pe alte continente. Iata si comunicatul de presa al companiei distribuitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×