Samsung Corby Folder anuntat oficial, Samsung Omnia III gata si el de lansare?

2.652 ori
<b>Samsung Corby Folder anuntat oficial, Samsung Omnia III gata si el de lansare?</b>Faimoasa serie Samsung Corby a primit recent un nou membru, modelul Folder, pe care il puteti admira mai jos. Anuntat oficial pe site-ul producatorului sau, terminalul este numit "CorbyF" si avem de-a face cu un handset mid spre low end. &nbsp; &nbsp;...

Faimoasa serie Samsung Corby a primit recent un nou membru, modelul Folder, pe care il puteti admira mai jos. Anuntat oficial pe site-ul producatorului sau, terminalul este numit "CorbyF" si avem de-a face cu un handset mid spre low end.

Printre specificatiile sale se numara un display intern QVGA de 2.6 inchi, un display LED extern, suport pentru conectivitate EVDO Rev. A sau HSDPA, Bluetooth, servicii TV DMB, o camera de 3 megapixeli si o camera pentru videoconvorbiri. Samsung Corby Folder include si un slot pentru carduri microSD si va fi disponibil in curand in Asia in variante de culoare roz, albastru si verde.

Samsung Corby Folder

Asteptand ca noul Corby sa vina si in Romania, aflam ca Samsung pregateste un nou model Omnia, Samsung i9000 aka Omnia III. Terminalul a fost descoperit pe site-ul WiFi Alliance si deocamdata stim doar ca el suporta conectivitate WiFi 802.11 b/g si ca ar putea rula Windows Phone 7 Series.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×