ING Bank anunță sosirea Apple Pay în România din a doua parte a anului

1.142 ori
<b>ING Bank anunță sosirea Apple Pay în România din a doua parte a anului</b>Veștile bune continuă astăzi pentru utilizatorii de terminale Apple din România, asta după ce cu doar câteva ore în urmă aflam că Orange a lansat pe plan local tehnologia eSIM pentru iPhone-urile de nouă generație, subiect despre care

Veștile bune continuă astăzi pentru utilizatorii de terminale Apple din România, asta după ce cu doar câteva ore în urmă aflam că Orange a lansat pe plan local tehnologia eSIM pentru iPhone-urile de nouă generație, subiect despre care v-am vorbit aici. Acum ING Bank România este compania ce are să ne dea o veste la fel de bună.

Aflăm că începând din a doua parte a anului, ING Bank România va aduce Apple Pay pe plan local, soluția ce face plățile cu telefonul mobil mai private, simple și sigure, dar și mai rapide și convenabile pentru clienții din România. Se vor putea realiza plăți cu iPhone-ul sau chiar Apple Watch atât în magazine dar și pe web, sau trimite/primi bani direct în aplicația Messages.

În altă ordine de idei, aflați că posesorii de terminale Android au la dispoziție încă din luna iulie a anului trecut soluția ING Pay. Introducerea acestui serviciu a scos la iveală o rată rapidă de adopție și un grad mare de utilizare, datele ING dezvăluind că 70.000 utilizatori au făcut aproape 3 milioane de tranzacții pnă acum, adică 4% din totalul tranzacțiilor la POS făcute de cardurile ING.

Ce ne arată acest studiu este că românii sunt deschiși către opțiunea de plată cu telefonul și pregătiți să o adopte. Așteptăm acum și debutul lui Apple Pay în România! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×