Huawei P30 Pro primele impresii: review hands-on cu telefonul cu 4 camere şi zoom până la 50X (Video)

1.847 ori
<b>Huawei P30 Pro primele impresii: review hands-on cu telefonul cu 4 camere şi zoom până la 50X (Video)</b>Huawei P30 Pro a fost anunţat oficial ieri, pe 26 martie şi la câteva ore după deja puneam mâna pe el. Media Galaxy s-a mişcat fantastic de rapid şi cu această ocazie puteţi şi voi să vă jucaţi cu telefonul cel nou la reprezentanțele

Huawei P30 Pro a fost anunţat oficial ieri, pe 26 martie şi la câteva ore după deja puneam mâna pe el. Media Galaxy s-a mişcat fantastic de rapid şi cu această ocazie puteţi şi voi să vă jucaţi cu telefonul cel nou la reprezentanțele sale din toată ţara. Telefonul în sine are o sumedenie de complexităţi de detaliat, dar o să las clipul din articol să facă asta. Mai jos găsiţi primele impresii ale mele despre device.

Huawei P30 Pro

În primul rând telefonul se simte destul de greu în mână, dar îmi amintesc că asta am simţit şi la Huawei P20 Pro. Nu poţi avea baterie generoasă şi optică de top fără acest sacrificiu. Îmi pare puţin rău că nu am avut o variantă colorată mai fistichiu, precum Amber Sunrise Red sau Breathing Crystal, dar cred că mă voi revanşa curând cu P30 pe acea nuanţă, pentru că l-am văzut la un Media Galaxy lângă mine.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro are un ecran luminos şi breton mult mai puţin intruziv decât predecesorul. E o "picătură" mică în ecran, uşor de camuflat. Pentru cei care se întreabă de ce nu am făcut poze cu telefonul şi benchmark-uri, ei bine era blocat în Retail Mode şi orice făceam dispărea la prima apăsare de buton Power. Alte constatări? Zoom-ul este incredibil, pornind de la cel optic 5X, până la cel hibrid 10X şi până la cel digital 50X.

Huawei P30 Pro

Da, 50X, ceea ce înseamnă admirat cratere de pe Lună cu telefonul fixat pe trepied. Sună interesant şi propunerea camerei principale de 40 MP, care schimbă pixelii verzi cu unii galbeni, pentru a captura extra lumină. Apreciez realizarea tehnologică pe bază de periscop + prismă, idee ingenioasă pentru camera tele, dar ma întreb dacă nu e inspirată de la Oppo și dacă s-au platit toate redevențele. 

Am şi 2 obiecţii aici: rezoluţia e doar Full HD+ pentru ecran şi procesorul este Kirin 980, care a fost şi pe Mate 20 Pro anul trecut. Nu zic că nu ar fi performant, dar publicul pretenţios va strâmba din nas. Nu am remarcat mari schimbări la EMUI 9.1, iar interfaţa camerei e încărcată cu opţiuni, mai ales o sumedenie la zona Bokeh.

Până la urmă cel mai mare rival al lui P30 Pro e Mate 20 Pro la prima vedere. Va las să aflați mai multe din clip. Cine e curios să afle mai multe despre telefon îl găseşte la Media Galaxy, de la 3.999 lei dar și la Altex.ro, cu cadou de precomandă un Huawei Watch GT + 90 zile garanţie extinsă pentru ecran.

Huawei P30 Pro, review hands-on:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×