Gmail îţi va permite să interacţionezi cu mailurile precum cu paginile web; Primeşte suport AMP

616 ori
<b>Gmail îţi va permite să interacţionezi cu mailurile precum cu paginile web; Primeşte suport AMP</b>Deşi Google a ucis câteva proiecte recent, Google+ şi Allo, compania îşi upgradează produsele şi serviciile care merg bine. Gmail este unul dintre cele mai utilizate, iar azi aflăm că acum vei putea interacţiona cu mesajele/mailurile

Deşi Google a ucis câteva proiecte recent, Google+ şi Allo, compania îşi upgradează produsele şi serviciile care merg bine. Gmail este unul dintre cele mai utilizate, iar azi aflăm că acum vei putea interacţiona cu mesajele/mailurile precum cu paginile web.

Google a anunţat un upgrade important pentru serviciul său de email, care îţi va permite să tratezi mailurile ca pagini web. Vei putea completa formulare, raspunde la comentarii, căuta oferte la hoteluri şi naviga printre produsele pe care vrei să le cumperi. Tehnologia AMP se află în spatele iniţiativei. Aceasta permite ca paginile web să se încarce mai rapid pe mobil, dar şi articolele să fie afişate mai rapid.

Funcţionalitatea ar fi fost deja lansată pe desktop şi va ajunge şi pe mobil. Practic Gmail vrea să facă tranziţia dintre experienţa de web browsing şi email mai fluidă, aşa încât utilizatorul să petreacă mai mult timp în căsuţa de mail, unde îşi poate desfăşura activităţile. Câtă vreme totul se mişcă mai bine şi câştigăm funcţionalitate, nu avem nici o obiecţie.

Deocamdată funcţia pune accent pe mailurile trimise de provideri şi companii, nu pe cele de la prieteni, rude, colegi de muncă. Pe viitor vom putea da replica unui comentariu dintr-un document de pe Google Drive direct din mail. Deocamdată facem rezervări la hotel şi shopping de haine din mail. Totul până la secţiunea de checkout, pentru că plăţile nu sunt suportate deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×