Un iPhone cu nuanțe în gradient ar putea deveni realitate; Apple primește un brevet în acest sens

1.133 ori
<b>Un iPhone cu nuanțe în gradient ar putea deveni realitate; Apple primește un brevet în acest sens </b>Descoperim în acest weekend un nou brevet marca Apple, unul care pare a ne dezvălui faptul că gigantul din Cupertino ne pregătește un iPhone cu gradient de culoare în spate. Nu se știe însă când vom vedea în realitate un asemenea

Printre trendurile anului 2018 în segmentul smartphone am avut pe lângă decupajul în ecran și variantele gradient ce implică panouri spate din sticlă colorate în mai multe nuanțe care contribuie la crearea unui look deosebit. Huawei a fost printre primele ce ne-a adus telefoane cu un astfel de design pe piață, iar ulterior și alte companii au preluat idee, inclusiv Samsung de recent care a lansat un S9 în gradient alb-albastru.

Brevet Apple

Astăzi descoperim că și Apple ar putea lansa într-un viitor apropiat un telefon cu asemenea degrade, asta ca urmare a publicării unui brevet recent. În documentele cu pricina este menționat un proces tehnologic CNC prin care se pot crea diferite striații pe suprafața unui device, o modalitate prin care se schimbă modul în care lumina se reflectă.

Brevet Apple

Astfel se va produce acel efect degrade și în funcție de cum cade lumina pe spatele device-ului vom vedea diferite nuanțe. Ținând cont de faptul că în acest an Apple ne-a oferit o mulțime de culori pentru iPhone XR, nu ar fi exclus ca în 2019 să vedem și un model într-o asemenea variantă Twilight.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×