Internet accesibil pentru toată lumea! O utopie pusă În mișcare de Facebook, Nokia, Ericsson și Qualcomm (video)

1.404 ori
<b>Internet accesibil pentru toată lumea! O utopie pusă În mișcare de Facebook, Nokia, Ericsson și Qualcomm (video)</b>Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook a anunțat recent punerea în mișcare a unei inițiative interesante numită internet.org. Acesta este un parteneriat global care are scopul de a face Internetul accesibil pentru următoarele 5 miliarde de oameni, după...

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook a anunțat recent punerea în mișcare a unei inițiative interesante numită internet.org. Acesta este un parteneriat global care are scopul de a face Internetul accesibil pentru următoarele 5 miliarde de oameni, după ce 2 miliarde au acces deja.

în această campanie sunt implicate nume mari precum Ericsson, Facebook, MediaTek, Nokia, Opera, Qualcomm și Samsung, drept parteneri fondatori. Presupun că se vor alătura și operatori, ale căror eforturi sunt necesare pentru a duce semnalul și în zone mai îndepărtate. în acest moment doat 2.7 miliarde de persoane au acces la Internet, iar adoptarea serviciilor de acest gen crește cu mai puțin de 9% pe an.

Companiile care au fondat proiectul vor împărtăși din expertiza lor și vor contribui cu resurse, infrastructură și tehnologii pentru binele global. Ideea este de a dezvolta tehnologii ieftine, viabile și de a scădea costul implementării Internetului în țările în tranziție. Nokia și Ericsson aveau deja inițiative în acest domeniu, primii oferind telefoane ieftine și servicii speciale în Mexic și India, în vreme ce Ericsson a oferit comunicații mobile pentru 6 miliarde de oameni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×