Retailerul Mobiledirect.ro ne-a trimis În exclusivitate imagini cu iPhone 5C (macheta)

14.363 ori
<b>Retailerul Mobiledirect.ro ne-a trimis În exclusivitate imagini cu iPhone 5C (macheta)</b>Se pare că nu doar producătorii și distribuitorii de carcase din China au pus mâna pe unități dummy de iPhone 5C, ci și un retailer de la noi. E vorba despre Mobiledirect.ro, care ne-au oferit până acum în teste și huse pentru terminale mobile....

Se pare că nu doar producătorii și distribuitorii de carcase din China au pus mâna pe unități dummy de iPhone 5C, ci și un retailer de la noi. E vorba despre Mobiledirect.ro, care ne-au oferit până acum în teste și huse pentru terminale mobile.

Vedeți în acest articol o serie de fotografii cu acest dummy care va ține loc de iPhone 5C în vitrinele operatorilor, până sosește modelul real. Avem și promisiunea de a primi o astfel de macheta în curând de la Mobiledirect.ro, pentru a putea afla ce feeling are noul device cu carcasa din plastic. Vă reamintesc că iPhone 5C este varianta de buget a lui iPhone 5, cu carcasă din plastic, camera de 8 MP și un nou setup pentru difuzoarele din partea inferioară.

iPhone 5C

în mare, handsetul păstrează caracteristicile lui iPhone 5, dar schimbă materialele carcasei și lookul părții inferioare, unde găsim portul Lightning. încă nu știm specificațiile acestui device, pe care zvonurile îl dau drept gata de lansare pe 10 septembrie, împreună cu iPhone 5S. Probabil va fi un handset cu ecran de 4 inch, cu procesor putin mai vechi, 16 sau 8 GB memorie internă si rezoluție mai scazută. Așteptăm macheta, pe care o vom prezenta săptămâna viitoare intr-un material video, aici pe Mobilissimo.ro!

iPhone 5C

iPhone 5C

iPhone 5C

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×