Vernee Apollo Lite este un alt smartphone ce renunță la jack-ul audio; vine cu dotări high-end în ciuda denumirii sale

1.309 ori
<b>Vernee Apollo Lite este un alt smartphone ce renunță la jack-ul audio; vine cu dotări high-end în ciuda denumirii sale</b>Peste doar câteva săptămâni producătorul chinez Vernee va da startul vânzărilor pentru smartphone-ul Apollo Lite - device care în ciuda denumirii sale ne aduce dotări high-end la pachet. Printre specificațiile sale regăsim un display FHD de 5.5 inch, 4 GB

Vă informam acum câteva zile cu privire la faptul că smartphone-ul Vernee Apollo va sosi comercial abia din luna iulie, compania optând și pentru un procesor diferit, mai precis pentru chip-ul deca-core Helio X25. În același articol vă vorbeam și despre varianta sa Lite ce urmează a debuta pe piață chiar de luna viitoare.

Astăzi cei de la Vernee prezintă noi imagini ale acestui produs, unul care aduce dotări high-end în ciuda denumirii sale ce conține cuvântul Lite. Din start, suntem informați că telefonul renunță la jack-ul audio, mutare pe care am văzut-o de curând și în tabăra producătorului LeEco ce ne-a adus 3 astfel de terminale pe piață.

Revenind la Apollo Lite, aflați că acesta sosește cu un display Sharp IGZO de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), un un procesor deca-core MediaTek Helio X20, și cu 4 GB memorie RAM. Sunt oferiți 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală Samsung de 16 megapixeli, și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

La pachet vom avea și o baterie de 3180 mAh alături de tehnologia de încărcare rapidă denumită PumpExpress 3.0. Adăugăm totodată pe listă și prezența unui scanner de amprente, respectiv a unei carcase unibody din metal. Telefonul de față va sosi din iunie la vânzare, fiind așteptat un preț de aproximativ 200 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×