Vernee Apollo Lite este un alt smartphone ce renunță la jack-ul audio; vine cu dotări high-end în ciuda denumirii sale

1.287 ori
<b>Vernee Apollo Lite este un alt smartphone ce renunță la jack-ul audio; vine cu dotări high-end în ciuda denumirii sale</b>Peste doar câteva săptămâni producătorul chinez Vernee va da startul vânzărilor pentru smartphone-ul Apollo Lite - device care în ciuda denumirii sale ne aduce dotări high-end la pachet. Printre specificațiile sale regăsim un display FHD de 5.5 inch, 4 GB

Vă informam acum câteva zile cu privire la faptul că smartphone-ul Vernee Apollo va sosi comercial abia din luna iulie, compania optând și pentru un procesor diferit, mai precis pentru chip-ul deca-core Helio X25. În același articol vă vorbeam și despre varianta sa Lite ce urmează a debuta pe piață chiar de luna viitoare.

Astăzi cei de la Vernee prezintă noi imagini ale acestui produs, unul care aduce dotări high-end în ciuda denumirii sale ce conține cuvântul Lite. Din start, suntem informați că telefonul renunță la jack-ul audio, mutare pe care am văzut-o de curând și în tabăra producătorului LeEco ce ne-a adus 3 astfel de terminale pe piață.

Revenind la Apollo Lite, aflați că acesta sosește cu un display Sharp IGZO de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), un un procesor deca-core MediaTek Helio X20, și cu 4 GB memorie RAM. Sunt oferiți 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală Samsung de 16 megapixeli, și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

La pachet vom avea și o baterie de 3180 mAh alături de tehnologia de încărcare rapidă denumită PumpExpress 3.0. Adăugăm totodată pe listă și prezența unui scanner de amprente, respectiv a unei carcase unibody din metal. Telefonul de față va sosi din iunie la vânzare, fiind așteptat un preț de aproximativ 200 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×