Internet "gratuit" cu plată de la metrou, mulțumită Orange România și Vodafone

1.921 ori
<b>Internet "gratuit" cu plată de la metrou, mulțumită Orange România și Vodafone</b>Orange România schimba ofertă să de Internet gratuit de la metrou cu una cu plată, după ce în perioada noiembrie - 15 ianuarie a oferit acces fără plată abonaților. Nu pot să spun decât că sunt dezamăgit de faptul că la metroul unei...

Orange România schimba ofertă să de Internet gratuit de la metrou cu una cu plată, după ce în perioada noiembrie - 15 ianuarie a oferit acces fără plată abonaților. Nu pot să spun decât că sunt dezamăgit de faptul că la metroul unei capitale europene nu avem încă WiFi la discreție și tocmai Orange pune o piedică în calea acestei evoluții firești.

Compania și-a anunțat clienții prin SMS că din 16.01.2011 internetul la metrou va fi tarifat și că este nevoie de activarea unei opțiuni de Internet pe mobil dacă doriți să beneficiați de aceste servicii. Dacă folosiți metroul, aflați că puteți accesa gratuit internetul de la RCS & RDS și până la finalul acestei luni pe cel oferit de Vodafone. Operatorul cu simbol roșu menține conexiunea la internet gratuită până pe 31 ianuarie 2012.

Vă reamintesc că în toamna anului trecut RCS & RDS a anunțat că utilizatorii pot beneficia de o oră gratuită pe zi de conectare la internet în reateaua WiFi a operatorului. Apoi, la doar câteva săptămâni Orange și Vodafone au oferit gratuit Internet la metrou. Metrorex a transportat 43.36 milioane de pasageri în primul trimestrul al anului trecut, asta ca să vă faceți o idee despre piața uriașă de clienți din acest segment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×