Primăvara vine la Orange cu internet 4G nelimitat și cu oferte speciale pentru abonați

1.887 ori
<b>Primăvara vine la Orange cu internet 4G nelimitat și cu oferte speciale pentru abonați </b>Orange România vine în întâmpinarea primăverii cu o nouă ofertă specială pentru abonați ce include 3 luni de internet nelimitat 4G, telefoane cu reduceri speciale, dar și alte beneficii pentru abonamentele contractate

Deși primăvara nu și-a intrat cu adevărat în drepturi, iată că ofertele din partea retailerilor și a operatorilor ies la iveală, oferindu-le consumatorilor un motiv de bucurie. Astăzi, cei de la Orange România anunță noua ofertă pentru abonați ce aduce atât beneficii în plus, dar și internet 4G nelimitat timp de 3 luni.

Aflăm că până pe 14 iunie, clienții Orange primesc internet 4G nelimitat timp de 3 luni la alegere, un smartphone sau o tabletă și reducere de 30% la accesorii la oricare al doilea abonament Orange Me sau Orange Net ales pentru o perioadă de 24 luni. La contractarea celui mai mic abonament, și anume Orange ME 8, abonații pot achiziționa cu 0 euro prin Buy-Back, telefonul 4G Orange Dive 30 ce vine cu procesorquad-core, display de 4 inch și cameră foto de 5 megapixeli.

De la abonamentul Orange ME 30 în schimb, clienții se vor putea bucura de telefonul Orange Neva 80 ce suportă viteze 4G+ de până la 300 Mbps, apeluri 4G, dar și apeluri Wi-Fi. Acest handset vine cu display Full HD de 5.2 inch, procesro octa-core Snapdragon 617 și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Există și oferte pentru acele persoane ce decid și contractarea unui abonament de televiziune prin satelit, ofertă ce include beneficii suplimentare. Astfel, Orange oferă 50% reducere la abonamentul Family HD ce oferă acces la 103 canale TV, 39 dintre acestea fiind în format HD, iar 74 disponibil pe Orange TV Go. Echipamentul HD este inclus la pachet, iar prețul abonamentului este de 6.5 euro lunar.

Pentru mai multe informații despre oferta primăverii Orange, puteți consulta site-ul operatorului chiar de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×