Întoarcerea lui RAZR, noul Motorola va fi "mai rapid decât iPhone 4S" (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.363 ori
<b>Întoarcerea lui RAZR, noul Motorola va fi "mai rapid decât iPhone 4S" (Video)</b>Atunci când afirmi că produsul tău este "mai rapid decât iPhone 4S", promisiunea este destul de greu de îndeplinit, asta dacă nu ai un adevărat hit la îndemână. Asta ne promite Motorola de la înviatul RAZR aka Droid HD aka Spyder. Telefonul...

Atunci când afirmi că produsul tău este "mai rapid decât iPhone 4S", promisiunea este destul de greu de îndeplinit, asta dacă nu ai un adevărat hit la îndemână. Asta ne promite Motorola de la înviatul RAZR aka Droid HD aka Spyder. Telefonul tocmai a primit și o listă de specificații care merge la fix cu imaginile descoperite recent.

Avem și teaserul video de mai jos, dacă sunteți curioși, acesta indicând faptul că pe 18 octombrie Motorola pregătește un eveniment special pentru debutul acestui telefon. Având în vedere faptul că Google a cumpărat Motorola Mobility, mă aștept ca și acest nou sosit să ruleze Android Ice Cream Sandwich, ca și Nexus Prime care debutează în aceeași zi.

în ce privește lista de dotări pentru Motorola Droid RAZR, ea include un procesor dual core de 1.2GHz, o carcasă mai subțire decata a telefonului nou de la Apple, 1 GB RAM , conectivitate 4G LTE și un display de 4.3 inchi. Nimic șocant deocamdată, iar cu astfel de dotări telefonul este chiar sub LG Optimus LTE, asta dacă rezoluția sa nu este HD.

Să vedem ce vom afla săptămâna viitoare...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×