Precomanda iPhone 4S În România disponibila la evoMAG.ro! Iată și câteva prețuri!

2.832 ori
<b>Precomanda iPhone 4S În România disponibila la evoMAG.ro! Iată și câteva prețuri!</b>Sper că aveți economii puse deoparte dacă vreti un iPhone de nouă generație, deoarece terminalul iPhone 4S este disponibil și în România prin precomanda și avem și câteva prețuri pentru voi. evoMAG.ro are o ofertă pentru noul telefon Apple,...

Sper că aveți economii puse deoparte dacă vreti un iPhone de nouă generație, deoarece terminalul iPhone 4S este disponibil și în România prin precomanda și avem și câteva prețuri pentru voi. evoMAG.ro are o ofertă pentru noul telefon Apple, atât pe alb, cât și pe negru și în variante de 16GB, 32GB și 64GB.

Cel mai ieftin iPhone 4S costă 3.099 lei, în varianta de 16 GB, iar pentru încă 32 GB plătiți un total de 3.599 lei. Aflați și ca un iPhone 4S de 64 GB costă 4.099 lei la evoMAG.ro, iar retailerul ne-a informat astăzi că are deja 6 precomenzi pentru device, semn că smartphone-ul e deja popular în România.

Vă reamintesc că noul iPhone a fost anunțat oficial cu o săptămână în urmă, sosind în magazinele din câteva tari astăzi (Germania, SUA, Marea Britanie, Australia, Japonia). Unii fani Apple cumpăra noul iPhone 4S ca tribut pentru Steve Jobs, alții pentru că pur și simplu sunt interesați de performanța sa (dublă în unele benchmark-uri față de Galaxy S II și iPhone 4). întrebarea este: tu de ce ai cumpăra un iPhone 4S și ce îți place la el?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×