LG Optimus LTE - detalii oficiale cu privire la primul smartphone cu rezoluție HD

1.448 ori
<b>LG Optimus LTE - detalii oficiale cu privire la primul smartphone cu rezoluție HD</b>LG fură startul și adaug ghilimele de rigoare. Ei au adus și primul telefon dual-core și cel puțin pe plan local și primul telefon cu display 3D. Mă refer la smartphone-urile LG Optimus 2X și LG Optimus 3D. în Coreea de Sud au prezentat în mod...

LG fură startul și adaug ghilimele de rigoare. Ei au adus și primul telefon dual-core și cel puțin pe plan local și primul telefon cu display 3D. Mă refer la smartphone-urile LG Optimus 2X și LG Optimus 3D. în Coreea de Sud au prezentat în mod oficial pe LG Optimus LTE.

Aduce un ecran cu tehnologie IPS LCD de 4.5 inch și rezoluție 1280x720 pixeli sau 720p. Inima sa este reprezentată de un procesor dual-core la 1.5 GHz și 1 GB RAM, memorie internă de 4 GB și în pachet ar trebui să se regăsească și un microSD de 16 GB ajungând-se per total din start la 20 GB, suficient pentru majoritatea.

Camera foto are un senzor de 8 Megapixeli și filmează la 1080p, led flash și autofocus. La conectivitate ar trebui menționat și conectorul pentru HDMI. Pentru videoapeluri este disponibilă o cameră de 1.3 Megapixeli.

Transferul de date se face la viteză LTE sau 4G de peste 50 Mbps. Rulează sistemul de operare - Android 2.3 Gingerbread. Bateria este de 1.830 mAh, 135 grame și 10.4 mm grosime. Nu s-a făcut nicio afirmație cu referire la disponibilitatea lui Optimus LTE pe piața europeană.

Vorbim de un smartphone uriaș cu o putere de procesare ridicată, un ecran luminos și funcții complete. Dacă ar sosi și în .ro, ar intra cu siguranță în TOP 10 Mobilissimo.

Date tehnice LG Optimus LTE SU640:

  • Ecran HD-IPS LCD de 4.5 inch cu rezoluție 720x1280 pixeli și 16 milioane culori
  • Procesor 1.5 GHz dual-core
  • Memorie 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB
  • GPU Adreno 220
  • Sistem de operare Android 2.3 Gingerbread
  • Conectivitate 3G, LTE, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS
  • Cameră foto/video 8 Megapixeli, autofocus, led flash, face și smile detection, cameră secundară de 1.3 Megapixeli
  • Baterie/ Greutate/ Grosime 1.830 mAh / 135 gr. / 10.4 mm

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×