Intruder: telefon mobil sau OZN?

954 ori
<b>Intruder: telefon mobil sau OZN?</b>Iata un design cam neortodox pentru un telefon mobil, creat de Dennis Hopkins. Putem spune ca acest terminal aduce mai mult cu un OZN decat cu un telefon mobil. Nu suntem siguri in legatura cu popularitatea numelui ales pentru acest gadget si anume "The...

Iata un design cam neortodox pentru un telefon mobil, creat de Dennis Hopkins. Putem spune ca acest terminal aduce mai mult cu un OZN decat cu un telefon mobil.

Nu suntem siguri in legatura cu popularitatea numelui ales pentru acest gadget si anume "The Intruder" (Intrusul), deoarece acesta suna mai degraba a unealta de spionaj decat a numele unui telefon mobil. Trecand peste acest mic inconvenient, observam ca acest terminal are dimensiuni destul de reduse (2.5 inch in diametru), iar in locul designului slider sau clamshell putem constata ca partea centrala se detaseaza dezvaluind un display de rezolutie 220x176 pixeli.

Cel mai important atribut al modelului din poza de mai sus este grosimea si anume o treime de inch, cand este inchis, incapand cu usurinta in orice buzunar. Cand se primeste un apel, un interesant inel de lumina straluceste din centrul cercului aflat la exteriorul telefonului. Nu suntem siguri ca exista inca tehnologia necesara producerii unui astfel de terminal, dar noua ne place oricum, desi intram deja in domeniul SF-ului.

Ar prinde o astfel de ciudatenie la publicul roman? Poate doar la celebritatile excentrice...

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×