Spioneaza-ti partenera cu Nokia N95

4.507 ori
<b>Spioneaza-ti partenera cu Nokia N95</b>Nokia N95 Spy Phone este unealta ideala pentru sotii paranoici, care au senzatia ca au fost sau vor fi inselati... sau pentru un James Bond la scara mai mica. Ai senzatia ca esti inselat? Fa-i cadou un Nokia N95, cunoscut si ca "telefonul-spion", micul...

Nokia N95 Spy Phone este unealta ideala pentru sotii paranoici, care au senzatia ca au fost sau vor fi inselati... sau pentru un James Bond la scara mai mica.

Ai senzatia ca esti inselat? Fa-i cadou un Nokia N95, cunoscut si ca "telefonul-spion", micul tau intrus in viata ei/lui privata. Pentru cel care primeste cadoul va fi doar un nevinovat N95, dar gadgetul diabolic va inregistra convorbirile telefonice si cele "fata-in-fata" si ti le va transmite. Inregistrarea dialogurilor din incaperea in care se afla terminalul se va face cu ajutorul unui microfon de camera incorporat.

De asemenea vei intercepta toate mesajele text, primite si trimise cu ajutorul telefonului si nu va trebui sa te ingrijorezi daca partenerul/a va schimba cartela SIM: vei fi alertat/a si in legatura cu acest lucru! Daca se dovedeste ca inculpatul era nevinovat e simplu: schimba telefonul-spion cu un N95 normal intr-o seara. Desi este un telefon dedicat celor care au probleme de incredere, cu siguranta nu este unul pentru persoane cu probleme financiare.

Curiosi in legatura cu pretul sau? Costa "doar" 4250 de dolari... Am putea angaja un detectiv particular daca suntem atat de paranoici, iar pretul este cu adevarat unul exagerat in acest caz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×