Invitația LG pentru evenimentul MWC 2016 face aluzie la un smartphone axat pe redarea audio; să fie LG G5?

720 ori
<b>Invitația LG pentru evenimentul MWC 2016 face aluzie la un smartphone axat pe redarea audio; să fie LG G5?</b>P&acirc;nă la startul Mobile World Congress 2016 ne mai despart c&acirc;teva săptăm&acirc;ni, show &icirc;n cadrul căruia vom vedea cele mai noi flagship-uri de pe piață, dar și noi tablete, respectiv smartwatch-uri interesante. Printre...

Până la startul Mobile World Congress 2016 ne mai despart câteva săptămâni, show în cadrul căruia vom vedea cele mai noi flagship-uri de pe piață, dar și noi tablete, respectiv smartwatch-uri interesante. Printre participanții la acest târg de tehnologie nu vor lipsi nume ca Samsung, HTC sau LG.

Acest din urmă producător a început distribuirea invitațiilor pentru evenimentul din Barcelona ce va avea loc pe data de 21 februarie la ora 13:00 (ora României). Imaginea în cauză afișată mai sus face aluzie la un smartphone cu dotări superioare în materie de redare audio, elementul prezentat aici fiind o cutiuță muzicală.

Posibil ca producătorul sud-coreean să aducă un terminal dotat cu tehnologia Hi-Fi și difuzoare stereo, dotări pe care publicul le-ar aprecia cu siguranță. Încă nu este clar dacă LG G5 va fi acest model, sau dacă ni se pregătește o nouă gamă de terminale mobile al căror focus va fi pus pe experiența audio. Nu este exclusă nici posibilitatea de a vedea un alt device, și nu un smartphone..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×