ZTE Nubia postează un teaser, ce pare să indice sosirea unui automobil, sau a unui telefon comparat cu o maşină de lux

674 ori
<b>ZTE Nubia postează un teaser, ce pare să indice sosirea unui automobil, sau a unui telefon comparat cu o maşină de lux</b>ZTE are un eveniment foarte important programat pentru data de 18 ianuarie, c&acirc;nd nu mai puţin de 2 telefoane cu procesoare Snapdragon 820 ar putea sosi. Totuşi cel mai interesant aspect din campania de teasing pentru acel debut e imaginea de mai...

ZTE are un eveniment foarte important programat pentru data de 18 ianuarie, când nu mai puţin de 2 telefoane cu procesoare Snapdragon 820 ar putea sosi. Totuşi cel mai interesant aspect din campania de teasing pentru acel debut e imaginea de mai jos.

Ea pare să indice sosirea unui automobil de lux, cel puţin aşa pare dacă ne uităm sub acea pânză roşie. E drept că ar putea fi o paralelă între o supermasina şi un super smartphone, cum pare să se anunţe Nubia Z11, dar mai nou şi Nubia X8. În afară de la LeTV Le Max Pro nu avem încă un telefon cu Snapdragon 820 pe piaţă, deci evenimentul de pe 18 capătă şi mai mult interes din partea noastră.

ZTE Nubia postează un teaser, ce pare să indice sosirea unui automobil, sau a unui telefon comparat cu o maşină de lux

În ce priveşte teoria cu automobilul, am auzit că Samsung şi Foxconn ar intra pe această piaţă, coloşi cu destule resurse în spate, iar Xiaomi e un alt nume pe care îl luăm în calcul. Nu credem că ZTE are totuşi resurse de genul şi rămânem la ideea unei paralele şi metafore. Pe ZTE Nubia Z11 îl aşteptam totuşi în continuare cu 4 GB RAM, ecran Quad HD şi camera de 20.7 MP.

Nubia X8 ar urma să coste 500 de dolari şi să vină cu un ecran Quad HD de 6 inch, 4 GB RAM şi o baterie de 5120 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×