iOS 12.1.3 se livrează acum către iPhone și iPad, cu mici îmbunătățiri la pachet

876 ori
<b>iOS 12.1.3 se livrează acum către iPhone și iPad, cu mici îmbunătățiri la pachet</b>Nu doar ceasurile celor de la Apple au primit în ultimele 24 ore o actualizare software nouă, ci și dispozitivele iPhone și iPad după cum veți afla din rândurile următoare. Este vorba despre pachetul iOS 12.1.3 care vine la numai o lună

Nu doar ceasurile celor de la Apple au primit în ultimele 24 ore o actualizare software nouă, ci și dispozitivele iPhone și iPad după cum veți afla din rândurile următoare. Este vorba despre pachetul iOS 12.1.3 ce vine la numai o lună distanță de la ultimul update și care aduce mici îmbunătățiri pentru sistemul de operare.

Sunt doar câteva pe listă și acestea constă în rezolvarea unei probleme din aplicația de mesagerie atunci când se naviga printre imagini în secțiunea Detalii, dar și rezolvarea bug-ului ce cauza distorsionarea sunetului atunci când se folosea un device extern de intrare audio pe iPad Pro (2018).

Nu în ultimul rând, Apple s-a ocupat și de problema semnalată de către utilizatorii iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max cu privire la deconectarea anumitor sisteme CarPlay din senin. Pentru a instala acest update tot ce aveți de făcut este să urmați pașii Setări -> General -> Update-uri software. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×