Huawei Mate 20 Pro bifează prima actualizare software importantă: îmbunătățiri ale camerei, securității

2.770 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro bifează prima actualizare software importantă: îmbunătățiri ale camerei, securității</b>În vreme ce precomenzile au început a fi onorate iată că smartphone-ul Huawei Mate 20 Pro primește o actualizare software, prima de altfel menită să aducă îmbunătățiri pentru camera foto, dar și patch-uri actualizate pentru securitate

Huawei Mate 20 Pro a început să se vândă de mai bine de o săptămână la precomandă și deja primește o actualizare software importantă. Această se axează pe îmbunătățiri aduse camerei și securității. Avem detalii mai jos.

Huawei Mate 20 Pro

Changelog-ul menționează faptul că apar noi efecte și filtre în interfața camerei, plus o funcție AI Zoom, care ajută la captura video Enhanced Mini. Veți putea aplica și noi efecte pe capturile video, inclusiv AI Color, Background Blur și Vintage.

Folosind funcția AI Zoom veți putea ajusta focalizarea și crește claritatea video. Huawei oferă la pachet și patch-ul de securitate pe octombrie, deși unele handseturi deja îl au pe cel de noiembrie. Tot softul nou ocupă în jur de 490 de MB și a fost deja semnalat drept disponibil în Marea Britanie și Africa de Sud.

Odată cu acest release EMUI ajunge la versiunea 9.0.0.126. Va reamintesc că acesta este primul telefon Huawei cu Android Pie preinstalat și inaugurează și EMUI 9.0. Îl avem în teste în aceste zile și revenim cu review.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×