Honor View 20 este disponibil de astăzi la nivel global; Costă 569 euro în varianta de bază

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.592 ori
<b>Honor View 20 este disponibil de astăzi la nivel global; Costă 569 euro în varianta de bază</b>Cu doar câteva zile înainte de finalul anului 2018 cei de la Huawei anunțau cu mare fast lansarea lui Honor View 20 pe piața din China, primul telefon al companiei ce aduce un decupaj forat direct în ecran pentru camera selfie. Se remarca prin dotările ha

Cu doar câteva zile înainte de finalul anului 2018 cei de la Huawei anunțau cu mare fast lansarea lui Honor View 20 pe piața din China, primul telefon al companiei ce aduce un decupaj forat direct în ecran pentru camera selfie. Se remarca prin dotările hardware și camera de 48 mpx din spate, iar acum descoperim că acesta debutează și într-o variantă internațională care de astăzi este disponibilă oficial la vânzare.

Huawei Honor View 20

Prezentarea produsului a avut loc în cadrul unui eveniment din Paris și aflați că în China acest terminal este cunoscut mai degrabă sub denumirea de Honor V20. După cum era de așteptat, dotările hardware și design-ul rămân neschimbate, astfel că avem același telefon cu ecran de 6.4 inch, cameră selfie de 25 mpx, procesor Kirin 980 și baterie generoasă de 4000 mAh.

Huawei Honor View 20 aduce și o cameră de 48 megapixeli în spate + senzor ToF, iar la capitolul design avem parte de un spate îmbrăcat în sticlă colorat în diferite nuanțe gradient. Tot în spate se află și scanner-ul de amprente și aflați că pe lângă variantele standard, există și un model special realizat în parteneriat cu brandul Moschino.

Vânzările încep de astăzi în Franța, UK, Germania, Italia, Spania și Rusia, urmând ca pe viitor să îl vedem disponibil și la noi pe plan local cel mai probabil. Prețurile din Europa vă sunt afișate mai jos:

  • 6 GB RAM + 128 GB stocare: 569 eur
  • 8 GB RAM + 256 GB stocare (Moschino): 649 eur
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×