iOS 13 e deja instalat pe 50% din toate iPhone-urile, făcând de râs rata de adopţie Android din nou; Iată cum stă iPadOS

4.090 ori
<b>iOS 13 e deja instalat pe 50% din toate iPhone-urile, făcând de râs rata de adopţie Android din nou; Iată cum stă iPadOS</b>Spuneţi ce vreţi despre iOS, dar optimizarea sa şi popularizarea actualizărilor sunt fantastice faţă de Android. Rata de adopţie a lui Android 10 nici nu merită menţionată, iar Android Pie nu cred că are nici el cifre prea mari

Spuneţi ce vreţi despre iOS, dar optimizarea sa şi popularizarea actualizărilor sunt fantastice faţă de Android. Rata de adopţie a lui Android 10 nici nu merită menţionată, iar Android Pie nu cred că are nici el cifre prea mari. Ştiu că era pe la 10.4% în luna mai... Azi aflăm că iOS 13 este deja pe 50% dintre iPhone-urile de pe piaţă.

Lansat pe 19 septembrie, iOS 13 ajungea deja pe 20% din telefoanele Apple în doar o săptămână. Acum e deja la 50%şi ca idee iOS 12 ajunsese la o adopţie de 53% în doar 3 săptămâni după debut. Ce e drept iOS 13 nu a debutat fără cusur, pentru că au fost ceva buguri rezolvate cu actualizări succesive. De remarcat că doar modelele iPhone din ultimii 4 ani sunt compatibile cu iOS 13, de la iPhone 6s şi SE în sus.

Aflăm de la Apple şi că iPadOS are o adopţie excelentă, cu 33% dintre iPad-uri rulând acest OS şi 41% dintre iPad-urile ultimilor 4 ani având această platformă. Dacă 50% dintre iPhone-uri au iOS 13, 41% au iOS 12 şi 9% au o versiune mai veche de iOS. Toate aceste date sunt furnizate de către Apple, bazându-se pe cifrele adunate din vizitele în App Store, conform unei analize încheiate pe 15 octombrie.

Apple pregăteşte încă un sub-release important pentru iOS 13, iOS 13.2 care aduce noi emoji-uri şi activează în sfârşit acel Deep Fusion care ar face ca puloverele să se vadă spectaculos în poze. Nu e doar asta evident, ci şi o îmbunătăţire a detaliilor şi o reducere a zgomotului. iOS 13.2 se află în public beta.

Între timp nu vă mai aşteptaţi să vedeţi detalii despre distribuţia lui Android, pentru că Google a anunţat că renunţă să mai anunţe statistici de gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×