CEO-ul Huawei declară faptul că HongMeng OS nu a fost dezvoltat pentru smartphone-uri și că nu este o alternativă la Android

1.259 ori
<b>CEO-ul Huawei declară faptul că HongMeng OS nu a fost dezvoltat pentru smartphone-uri și că nu este o alternativă la Android</b>Multă vreme leak-urile apărute online ne-au dat de înțeles faptul că HongMeng OS este o alternativă la Android-ul Google și că acesta va ajunge implementat pe multe dintre dispozitivele Huawei, de la smartphone-uri, tablete

Multă vreme leak-urile apărute online ne-au dat de înțeles faptul că HongMeng OS este o alternativă la Android-ul Google și că acesta va ajunge implementat pe multe dintre dispozitivele Huawei, de la smartphone-uri, tablete, laptop-uri și până la televizoare sau produse din zona Internet of Things. Astăzi însă descoperim că HongMeng nu a fost creat cu scopul de a fi utilizat pe telefoane, detaliu dezvăluit chiar de către CEO-ul companiei.

Ren Zhengfei a delarat că acest sistem de operare nu a fost niciodată văzut ca o alternativă la Androidși nici pentru utilizarea pe smartphone-uri. Huawei preferă să utilizeze în continuare Android-ul Google și aflăm că firma chineză va investi și dezvolta un OS exclusiv pentru telefoane atunci când Android nu va mai fi o opțiune viabilă. 

Același CEO mai spune că în situația în care SUA le va restricționa accesul la Android se va dezvolta un sistem de operare propriu și că cea mai importantă parte din această platformă va fi construirea unui ecosistem, unul ce ar putea avea nevoie de până la 2-3 ani pentru maturizare. 

Declarațiile sale atrag și unele semne de întrebare, mai ales în situația problematică în care se află compania la ora actuală. De mulți ani sunt prezente zvonuri cu privire la un OS mobil Huawei și nu cred că gigantul chinez ar fi lăsat această problemă pe ultimul plan. Ceva se pregătește în spatele cortinei și numele ar putea fi altul decât Hongmeng OS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×