iOS 6.1 beta disponibil acum pentru dezvoltatori

965 ori
<b>iOS 6.1 beta disponibil acum pentru dezvoltatori</b>Apple tocmai a oferit actualizarea la iOS 6.0.1 în mod oficial, în vreme iOS 6.1 deja se afla în lucru, din câte am înțeles. Se pare că dezvoltatorii au primit deja versiunea beta a acestui release pe terminalele lor, deci mă aștept ca peste...

Apple tocmai a oferit actualizarea la iOS 6.0.1 în mod oficial, în vreme iOS 6.1 deja se afla în lucru, din câte am înțeles. Se pare că dezvoltatorii au primit deja versiunea beta a acestui release pe terminalele lor, deci mă aștept ca peste câteva săptămâni actualizarea iOS 6.1 să vină și pentru utilizatorul de rând.

Deocamdată nu se știu multe despre acest update, în afara de faptul că vor exista noi funcții legate de API-urile hărților. E vorba aici despre căutările bazate pe localizare și punctele de interes apropiate. Va exista și un suport îmbunătățit pentru "limbaje naturale" în aceste căutări, probabil o adaptare la limbile vorbite din toată lumea. Ce e bizar e că noul release nu pare a fi suportat pe iPad Mini sau iPad 4. Probabil că abia iOS 6.1 beta 2 va aduce și acest suport.

Deocamdată tot ce pot să spun că acest update este unul fără prea mari funcții noi în plus și sunt tare curios dacă versiunea finală va aduce o actualizare considerabilă pentru Apple Maps și mai ales dacă va umple golurile alb/negru de pe hartă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×