Samsung Galaxy Note II trece de 3 milioane de unități vândute

2.483 ori
<b>Samsung Galaxy Note II trece de 3 milioane de unități vândute</b>Samsung a anunțat astăzi vânzarea a peste 3 milioane de unități Galaxy Note II la nivel internațional. Acest prag de vânzări a fost atins la aproximativ o lună după lansare, deci de 3 ori mai rapid decât primul Galaxy Note în aceeași...

Samsung a anunțat astăzi vânzarea a peste 3 milioane de unități Galaxy Note II la nivel internațional. Acest prag de vânzări a fost atins la aproximativ o lună după lansare, deci de 3 ori mai rapid decât primul Galaxy Note în aceeași perioadă a anului trecut.

Galaxy Note II aduce un ecran mai mare față de Note 1, cu rezoluție HD, un S Pen cu de 4 ori mai multe nivele de presiune, multitasking prin multi windows, Android 4.1 Jelly Bean, procesor quad core de 1.6 GHz și 2 GB RAM. Am realizat un review detaliat pentru acest phablet aici, probabil cel mai mare review pe care l-am filmat vreodată. Pur și simplu are prea multe funcții acest device, de aceea și review-ul ultra detaliat.

El are și funcția de telefon, dispune de HDR Normal și Strong al camerei, foarte multe efecte de culoare, multe aplicații care îi pun în evidență S Pen și un magazin propriu de aplicații Samsung. Avem și obișnuitele Music Hub, Game Hub, Readers Hub și acum și un Learning Hub, care din păcate la noi în România nu funcționează. Aș fi gata să pariez că până la vară Samsung va atinge 10 milioane de unități vândute.

Preț Samsung Galaxy Note II N7100 în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×