iOS 7.1 beta 5 blochează exploit-urile jailbreak-ului Evasi0n

945 ori
<b>iOS 7.1 beta 5 blochează exploit-urile jailbreak-ului Evasi0n</b>Cel mai nou release iOS 7, versiunea iOS 7.1 beta 5 a blocat jailbreak-ul Team Evasi0n și se pare că Apple le-a pus gând rău celor de la Evasi0n. Conform hackerului iH8Snow, exploiturile de care profita jailbreak-ul au fost blocate. &nbsp; Versiunea...

Cel mai nou release iOS 7, versiunea iOS 7.1 beta 5 a blocat jailbreak-ul Team Evasi0n și se pare că Apple le-a pus gând rău celor de la Evasi0n. Conform hackerului iH8Snow, exploiturile de care profita jailbreak-ul au fost blocate.

Versiunea iOS 7.1 beta 5 are grijă și de alte găuri de securitate care puteau fi folosite de hackeri pe viitor, deci va fi extrem de greu să vedem un jailbreak Evasi0n pentru această versiune. Sunt totuși sigur ca hackerii vor găsi din nou portițe de scăpare, deoarece aceste joc de-a șoarecele și pisica între ei și Apple continua de ani buni.

Cu Touch ID drept metodă de autentificare ultra sigură și cu această blocare de exploit-uri, oare a devenit iPhone-ul cel mai sigur telefon din lume? Cum rămâne oare cu Safari, care era cunoscut pentru găurile de securitate și la fiecare hackaton era spart în doar câteva secunde?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×