HTC va modifica unele device-uri pentru a se conforma cu decizia luată În procesul deschis de către Nokia

1.103 ori
<b>HTC va modifica unele device-uri pentru a se conforma cu decizia luată În procesul deschis de către Nokia</b>Dacă anul trecut aflam că cei de la Nokia au deschis un proces împotriva companiei HTC pentru încălcarea și folosirea unor brevete, iată că acum, compania HTC se gândește să facă un compromis, ca urmare a deciziei luate de instanță ce a fost...

Dacă anul trecut aflam că cei de la Nokia au deschis un proces împotriva companiei HTC pentru încălcarea și folosirea unor brevete, iată că acum, compania HTC se gândește să facă un compromis, ca urmare a deciziei luate de instanță ce a fost în favoarea Nokia.

Din câte se pare, HTC dorește să modifice unele dintre smartphone-urile produse pentru a nu mai încălca acele prevederi care au reușit să oprească livrarea unor modele HTC pe piața din Franța. în cadrul unei declarații, cei de la HTC au spus: “în acest moment investigăm ce modificări am putea aduce terminalelor produse pentru a înlătura aceste tehnologii folosite în prezent ce sunt în contradicție cu brevetele Nokia”.

HTC se așteaptă la o perioadă puțin mai dificilă a relației dintre companie și clienți în momentul când se vor modifica aceste device-uri. Cu toate acestea, mulți utilizatori vor continua să achiziționeze modele mai vechi în defavoarea lui HTC M8, noul flagship ce se va lansa în curând, device care se va conforma deciziei luate de instanță.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×