LG Optimus L1 II Tri, un telefon triplu SIM micuț și cochet

Autor:  | Publicat în:  LG 1.407 ori
<b>LG Optimus L1 II Tri, un telefon triplu SIM micuț și cochet</b>știm deja că există telefoane triplu SIM și chiar modele cu 4 sloturi SIM, dar de obicei ele adopta un design ceva mai generos, pentru a găzdui toate sloturile. în cazul lui LG Optimus L1 II Tri, cele 3 sloturi SIM sunt înghesuite într-un telefon...

știm deja că există telefoane triplu SIM și chiar modele cu 4 sloturi SIM, dar de obicei ele adopta un design ceva mai generos, pentru a găzdui toate sloturile. în cazul lui LG Optimus L1 II Tri, cele 3 sloturi SIM sunt înghesuite într-un telefon mic.

Handsetul este în mare același cu modelul Optimus L1 II anunțat de LG în luna august a anului trecut. Dotările sale includ un display de 3 inch, cu rezoluție de 320 x 240 pixeli, un procesor single core de 1 GHz și 512 MB RAM. Avem la dispoziție 4 GB memorie internă și că OS Android 4.1 Jelly Bean se afla la posturi.

Exista până și unele funcții speciale, precum Cheese Shot, care permite activarea camerei prin comandă vocală "cheese". Evident, telefonul este ieftin, deci veți plăti 127 de dolari pentru LG Optimus L1 II Tri. Modelul inițial single SIM costă 94 de dolari, în cazul în care vă întrebați.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×