iOS 9.2 aduce suport pentru importarea de fotografii de pe un DSLR către un iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 710 ori
<b>iOS 9.2 aduce suport pentru importarea de fotografii de pe un DSLR către un iPhone</b>Apple a lansat iOS 9.2 ieri şi v-am informat aici&nbsp;ce noutăţi aduce, dar una dintre funcţiile interesante e disecata &icirc;n r&acirc;ndurile următoare. Se pare că acum putem conecta camera DSLR la iPhone şi importa fotografii direct, fără a...

Apple a lansat iOS 9.2 ieri şi v-am informat aici ce noutăţi aduce, dar una dintre funcţiile interesante e disecata în rândurile următoare. Se pare că acum putem conecta camera DSLR la iPhone şi importa fotografii direct, fără a avea nevoie de PC.

Pentru acest procedeu se foloseşte adaptorul Lightning to USB , pe care il vedeti in imaginea de mai sus. Asta înseamnă că dacă avem o serie de capturi excelente realizate cu Nikon-ul nostru le putem transfera pe iPhone şi să le punem pe Facebook şi Instagram fără probleme. După de conectăm adaptorul la iPhone şi camera la adptor prin cablu USB, iPhone-ul va deschide aplicaţia Photos şi va permite să alegeţi ce fotografii în format JPEG sau RAW şi clipuri video doriţi să importaţi.

iOS 9.2 aduce suport pentru importarea de fotografii de pe un DSLR către un iPhone

Un adaptor Lightning to USB costă 29 de dolari în oferta Apple, iar o alternativă este şi un card reader SD la portul Lightning, util tot pentru fotografi. El vine cu suport pentru viteze USB 3 pentru iPad Pro şi USB 2 pentru celelalte iDevice-uri. Acum rămâne doar că accesoriile Lightning/HDMI să ieftinească, ele fiind mult mai scumpe decât cele de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×