iPhone 7 Plus apare într-o nouă fotografie, de această data în variantă Rose Gold; Camera duală e la posturi

1.383 ori
<b>iPhone 7 Plus apare într-o nouă fotografie, de această data în variantă Rose Gold; Camera duală e la posturi </b>Știți ce ar fi o veste cu adevărat fantastică? Să treacă o săptămâna, sau hai 3 zile fără să vedem o scăpare legată de iPhone 7... Cum așa ceva nu prea se întrezărește în viitorul apropiat, azi luăm contact cu ÎNCĂ o fotografie cu iPhone 7 Plus

Știți ce ar fi o veste cu adevărat fantastică? Să treacă o săptămâna, sau hai 3 zile fără să vedem o scăpare legată de iPhone 7... Cum așa ceva nu prea se întrezărește în viitorul apropiat, azi luăm contact cu ÎNCĂ o fotografie cu iPhone 7 Plus.

Nu va faceți griji, nu e nimic nou de văzut aici, nu i-a crescut brusc vreun proiector, prăjitor de pâine sau tocător de legume. Terminalul are în continuare cameră duală, scoasă în relief, dar ca noutate ar fi variantă de culoare Rose Gold, versiune în care ce e drept iPhone 7 și 7 Plus nu prea au apărut până acum. 

iPhone 7 Plus apare într-o nouă fotografie

Din câte știm conform ultimelor scăpări iPhone 7 Plus ar trebui să aibă 3 GB RAM, un procesor Apple A10 și evident atât de des menționată cameră duală. Apple ar fi creat și o soluție specială de zoom optic pentru smartphone-uri, ce ar putea debuta pe acest device, dar nimic nu e sigur încă. Ce știm e că de obicei un telefon cu cameră duală ne permite să ne jucăm cu focalizarea, cu câmpul de vizualizare și lărgimea sa, dar și cu adâncimea imaginii.

Aflăm mai multe la mijlocul lunii viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×