iPad 2, doar un ușor upgrade pentru prima tabletă Apple?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.720 ori
<b>iPad 2, doar un ușor upgrade pentru prima tabletă Apple?</b>Ne apropiem cu pași mari de 2 martie, data la care Apple va prezenta noul iPad și iOS 4.3. Ei bine, fanii Apple trebuie să se fi pregătit sufletește și pentru o posibilă dezamăgire, deoarece există speculații ce afirmă că iPad 2 ar putea fi...

Ne apropiem cu pași mari de 2 martie, data la care Apple va prezenta noul iPad și iOS 4.3. Ei bine, fanii Apple trebuie să se fi pregătit sufletește și pentru o posibilă dezamăgire, deoarece există speculații ce afirmă că iPad 2 ar putea fi doar un mic upgrade pentru prima tabletă.

în cel mai rău caz, vom vedea același iPad, cu o cameră sau două în plus, o rezoluție mai bună a ecranului, un slot SD și un design ușor schimbat (carcasă mai subțire). în cel mai bun caz, va fi schimbat procesorul, cantitatea de RAM va fi dublată, ecranul va avea o rezoluție dublă față de iPad, iar terminalul va sosi cu o cameră în partea din spate și o cameră frontală pentru videoconvorbiri.

în ce privește întârzierea acestui produs, Engadget afirmă că el ar afi avut probleme la capitolul hardware, pe care inginerii Apple au încercat să le rezolve în timp util. Alte zvonuri cu privire la iPad 2 includ faptul că va încorpora un procesor A5 (upgrade la A4) și un port USB... deloc caracteristic pentru Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×