Un iPad Pro cu ecran de 10.5 inch ar urma să sosească în 2017, iar o tabletă Apple cu ecran OLED în 2018

815 ori
<b>Un iPad Pro cu ecran de 10.5 inch ar urma să sosească în 2017, iar o tabletă Apple cu ecran OLED în 2018</b>Analistul Ming-Chi Kuo s-a făcut remarcat în ultimii ani datorită predicțiilor pe care le-a făcut în privința device-urilor pregătite de către compania Apple. Acesta revine astăzi cu o informație interesantă, fiind de părere că gigantul din Cupertino are

După ce ni s-a confirmat iar că la anul am putea vedea primul iPhone cu ecran OLED, se pare că şi tabletele Apple vor primi acelaşi tratament, dar puţin mai târziu. Celebrul analist Ming-Chi Kuo are un timeline clar al evoluţiei produselor firmei din Cupertino.

Astfel, la anul am putea vedea un iPad Pro cu ecran de 10.5 inch, pentru ca în 2018 să vină şi modelul cu ecran OLED. Terminalul de 10.5 inch va servi ca intermediar între primul iPad Pro de 12.9 inch şi cel de 9.7 inch, combinând distracţia cu productivitatea. În ceea ce priveşte abordarea OLED, astfel de panouri se întâlnesc doar pe Apple Watch în portofoliul companiei americane la ora actuală.

Tehnologia ar ajunge şi pe MacBook Pro 2016 şi pe iPhone-ul din 2017, deci trecerea sa şi pe iPad în 2018 nu ne mai surprinde. E bizar că domnul Kuo nu a precizat nimic despre iPad Mini, ceea ce ne duce cu gândul la o casare a acestei serii, poate canibalizată de phableturile iPhone Plus. Reţineţi că analistul are dreptate de obicei cu predicţiile sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×