iPad a sosit in Romania, deocamdata doar la refresh.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.816 ori
<b>iPad a sosit in Romania, deocamdata doar la refresh.ro (Video)</b>Pus in vanzare cu o saptamana in urma in SUA, Apple iPad a sosit si in Romania, prin intermediul celor de la Kubis. Cei de la refresh.ro sunt probabil singurii care au testat tabletul Apple pana in acest moment, in Romania. Gadgetul va sosi in curand si...

Pus in vanzare cu o saptamana in urma in SUA, Apple iPad a sosit si in Romania, prin intermediul celor de la Kubis. Cei de la refresh.ro sunt probabil singurii care au testat tabletul Apple pana in acest moment, in Romania. Gadgetul va sosi in curand si in magazinele din tara noastra, posibil cu un pret destul de mare din cauza adaosurilor pentru care statul nostru e celebru. Pana atunci, haideti sa aruncam o privire asupra primelor impresii in legatura cu iPad:

Constantin Cocioaba (@eCostin), detinatorul refresh.ro a analizat tabletul, descoperind ca Apple iPad este un gadget subtire, usor si foarte placut de tinut in mana. Terminalul se misca rapid, iar imaginea este afisata in format landscape sau portrait (sau trece dintr-un format in altul) foarte rapid.

iPad Kubis

Multitaskingul este oarecum suportat pe acest gadget, rezumandu-se deocamdata la browserul Safari, dar adevarata functie de multitasking va fi disponibile din toamna, odata cu iPhone OS 4.0. Iata si prima experianta hands on cu Apple iPad, surprinsa de camera video la refresh.ro:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×