Google Duo e acum disponibil şi în România, a devenit cea mai populară aplicaţie gratuita din Play Store

2.470 ori
<b>Google Duo e acum disponibil şi în România, a devenit cea mai populară aplicaţie gratuita din Play Store</b>Scriam cu câteva zile în urmă că Google Duo, aplicaţia de chat video care rivalizează cu Skype şi Facetime a debutat in Play Store şi App Store, dar la acea vreme nu sosise şi în România. Ei bine, azi avem parte de noua aplicaţie şi la nivel local..

Scriam cu câteva zile în urmă că Google Duo, aplicaţia de chat video care rivalizează cu Skype şi Facetime a debutat in Play Store şi App Store, dar la acea vreme nu sosise şi în România. Ei bine, azi avem parte de noua aplicaţie şi la nivel local, după un debut oficial.

Între timp softul a stabilit şi câteva recorduri, fiind cea mai populară aplicaţie gratuită din Google Play, depăşind Pokemon Go sau Facebook Messenger. Nici la ratinguri nu sta rău, Duo având o medie a notelor de 4.5 stele, faţă de 4 pentru Facebook sau 3.9 pentru Facebook Messenger şi Snapchat. După descărcare, aplicaţia se activează via SMS şi va avea nevoie să îi acordaţi permisiuni pentru microfon, cameră şi lista de contacte.

Google DUO, Android si iOS

Ea îşi ia contactele direct de pe device şi nu e nevoie să vă creaţi vreun user sau cont special. Avem de-a face cu un soft foarte intuitiv, ce permite realizarea de apeluri video într-un mod simplu şi fără complicaţii, oferind şi un preview al persoanei de la celălalt capăt al video-apelului, prin funcţia Knock Knock. Se pare că în curând Google va include şi apeluri strict audio nu doar video in produsul sau Duo.

Practic vom putea purta convorbiri voce prin aceasta aplicaţie, cam cum facem cu Viber sau Whatsapp spre exemplu.

Găsiți Google Duo în Play Store și App Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×