iPad Mini 2/ iPad Mini Retina disponibil acum prin Okazii.ro; Prețurile pornesc de la 1.999 lei!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.372 ori
<b>iPad Mini 2/ iPad Mini Retina disponibil acum prin Okazii.ro; Prețurile pornesc de la 1.999 lei!</b>Cu câteva zile în urmă își făcea apariția în magazinul online al celor de la Apple și noul iPad Mini și după cum am prezis, fix la începutul acestei săptămâni produsul se afla și în România pe stoc. QuickMobile.ro are acest iPad Mini...

Cu câteva zile în urmă își făcea apariția în magazinul online al celor de la Apple și noul iPad Mini și după cum am prezis, fix la începutul acestei săptămâni produsul se afla și în România pe stoc. Unele magazine de pe Okazii.ro (cum ar fi QuickMobile) afișează deja iPad Mini Retina în stock, cu prețuri începând de la 1.999 lei.

Terminalul e disponibil pe alb sau pe negru și vine și în varianta de 64 GB WiFi, care costă 2.899 lei, sau varianta 4G de 32 GB care costă 2.599 lei. Noua tableta Apple a fost anunțată împreună cu iPad Air luna trecută și are multe dintre dotările acestui device în comun. Terminalul măsoară 7.5 mm în grosime, cântărește 341 de grame și are un corp din aluminiu.

Designul este identic cu al predecesorului, iar iPad Mini 2 integrează un display de 7.9 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, o cameră de 5 megapixeli cu deschidere F/2.4 și captura video Full HD, plus o cameră frontală de 1.2 MP. La interior se afla un procesor Apple A7 64 bit dual core de 1.3 GHz, cu GPU PowerVR G6430 și 1 GB RAM, din câte știu.

După review-ul detaliat al lui iPad Air, așteptam cu nerăbdare și acest produs în teste.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×