ZTE pregătește un smartwatch pentru lansare În 2014

1.469 ori
<b>ZTE pregătește un smartwatch pentru lansare În 2014</b>După LG, Google, Microsoft, Apple și alte companii care se zvonește că ar pregăti smartwatch-uri, pe lista se adăugă și ZTE, dar ei confirma acest plan. într-o declarație oficială realizată astăzi, pe 18 noiembrie, reprezentanți ZTE au...

După LG, Google, Microsoft, Apple și alte companii care se zvonește că ar pregăti smartwatch-uri, pe lista se adăugă și ZTE, dar ei confirma acest plan. într-o declarație oficială realizată astăzi, pe 18 noiembrie, reprezentanți ZTE au confirmat că producătorul chinez are în plan un ceas high end.

Sosirea sa ar urma să aibă loc în primul trimestru al anului viitor, dar din păcate nu avem mai multe detalii de atât. ZTE e un brand cunoscut mai degrabă pentru smartphone-uri cu preț redus decât pentru gadgeturi revoluționare sau formaturi noi. ZTE este una dintre multele companii din China care râvnesc la statutul de brand popular în SUA, iar un smartwatch i-ar putea propulsa în acest mod.

Samsung și Sony au smartwatch-uri în acest moment, dar ele nu sunt atât de apreciate sau populare pe cât și-au dorit producătorii lor. Firma de studii de piață Gartner a aflat că nu mai puțin de 30 de smartwatch-uri se afla în dezvoltare, deci mă aștept ca MWC și CES să fie sub semnul ceasului la anul. Probleme de rezolvat pentru aceste terminale? Viața bateriei, dependenta de smartphone, grosimea, lookul și poate și OS-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×