E-Boda lansează tableta Revo R85, cel mai performant model din portofoliul companiei

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.685 ori
<b>E-Boda lansează tableta Revo R85, cel mai performant model din portofoliul companiei</b>E-Boda a anunțat astăzi lansarea noii tablete Revo R85, un terminal quad core cu procesor de 1.6 GHz. Aceasta e cea mai performantă tabletă din portofoliul E-Boda, iar detalii despre produs aflați în următoarele rânduri. &nbsp; Modelul Revo R85...

E-Boda a anunțat astăzi lansarea noii tableteRevo R85, un terminal quad core cu procesor de 1.6 GHz. Aceasta e cea mai performantătabletădin portofoliul E-Boda, iar detalii despre produs aflați în următoarele rânduri.

Modelul Revo R85 este dotat cu un display IPS de 7.85 inch, un procesor Cortex A9 quad core de 1.6 GHz și 1 GB RAM. Avem la dispoziție și un GPU quad core, iar ca OS îl avem pe Android 4.2. Tableta e disponibilă pe site-ul E-Boda și în magazinele partenere la prețul de 749 lei. Acest model are și avantajul unei carcase din aluminiu cu grosime de 8.9 mm, iar dacă vreți mai multe detalii despre CPU, el este un Rockchip RK3188 Cortex A9 de 1.6 GHz, care testat în AnTuTu atinge un scor de 18.209 puncte.

E-Boda Revo R85

Ecranul IPS menționat anterior suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli, iar procesorul grafic quad core Mali 400 de 533 MHz face jocurile să arate destul de bine. Pe lângă aceste dotări avem la dispoziție și un slot microSD, suport Miracast, o baterie de 4700 mAh și aplicații preinstalate că Documents to Go. E-Boda are și o promoție specială la lansarea acestui device: primii 100 de cumpărători care comanda tableta de pe site-ul www.e-boda.ro primesc gratuit o husă cu tastatură în valoare de 70 de lei.

E-Boda Revo R85

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×