Google Pixel 4 XL nu trece cu bine de testele de rezistență JerryRigEverything; Iată de ce! (Video)

830 ori
<b>Google Pixel 4 XL nu trece cu bine de testele de rezistență JerryRigEverything; Iată de ce! (Video)</b>La final de octombrie am fost surprinşi să vedem că OnePlus 7T nu e aşa rezistent şi se îndoaie relativ uşor în testele lui JerryRigEverything. Acum vine încă o dezamăgire, de această dată sub forma lui Google Pixel 4 XL

La final de octombrie am fost surprinşi să vedem că OnePlus 7T nu e aşa rezistent şi se îndoaie relativ uşor în testele lui JerryRigEverything. Acum vine încă o dezamăgire, de această dată sub forma lui Google Pixel 4 XL, trecut prin aceleaşi teste celebre.

Google Pixel 4 XL

Dacă la OnePlus 7T am fi dat vina pe acel orificiu uriaş pentru camera cu forma de biscuite Oreo, la Pixel 4 XL nu prea avem un vinovat clar. YouTuber-ul a descoperit că telefonul se îndoaie cam uşor la testele sale clasice. La început am avut testul clasic de zgâriere, cu un ecran care se zgârie la nivelul 6 din 10, ca orice panou acoperit cu Gorilla Glass 5 sau Gorilla Glass 6.

Google Pixel 4 XL

Aflăm şi că rama din aluminiu are un strat special care o acoperă şi îi creşte aderența. Este un material hibrid, care se poate coji, zgâria odată cu trecerea timpului, mai ales dacă nu ai grijă cu telefonul. Am avut şi testul cu bricheta, aplicat pe ecranul de 90 Hz. Display-ul rezistă 40 de secunde la flamă şi îşi revine rapid. Cât despre testul de îndoire, dacă aplici presiune din spate, Pixel 4 XL trece testul, dar dacă o aplici din faţă, apar crăpăturile.

Se pare că punctele fragile ar fi cam la 1.5 cm distanţă de colţuri şi sunt 4 la număr. Jerry speculează că antenele din plastic ar fi poziţionate nefericit, făcând rama metalică să fie neaşteptat de fragilă. E drept şi că Jerry aplică mai multă presiune decât utilizatorul de rând, dar îndoieli există... Iar vopseaua peste acea ramă se vede foarte... ieftin.

Telefonul a ajuns la noi în ţară recent la multe mii de lei şi parcă nu merită, în aceste condiţii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×