iPhone 3G, ultimul spyshot inainte de lansare!

2.108 ori
<b>iPhone 3G, ultimul spyshot inainte de lansare!</b>Ati mai auzit refrenul cu "imagine iPhone 3G", dar poza de mai jos ar fi fost inutil falsificata acum, atat de tarziu, cu doar cateva ore inainte de lansarea lui iPhone 3G. Astfel, suntem tentati sa credem ca terminalul este real. Web-ul este plin de...

Ati mai auzit refrenul cu "imagine iPhone 3G", dar poza de mai jos ar fi fost inutil falsificata acum, atat de tarziu, cu doar cateva ore inainte de lansarea lui iPhone 3G. Astfel, suntem tentati sa credem ca terminalul este real.

Web-ul este plin de imagini cu iPhone 3G, de falsuri, de concepte, de schite si de idei despre cum va arata urmatorul iPhone. In vreme ce fantezistii se gandesc la iPhone 3.0, noi ne concentram asupra lansarii ce va avea loc peste 2-3 ore, ora 20:00 a Romaniei in cadrul WWDC. Steve Jobs este deja gata sa dezvaluie lumii viitorul hit Apple.

Ce dezvaluie iPhone-ul din imaginea de mai sus? Un surprinzator suport pentru conectivitate WiMAX, o specificatie pe care nu o luasem in calcul pana acum, pe lista de zvonuri. La urma urmei, aflam recent ca Apple cauta un inginer wireless cu experienta in ce priveste tehnologia WiMAX. Avand in vedere faptul ca retelele 4G bazate pe aceasta tehnologie nu sunt gata inca, ne vine greu sa credem ca handsetul va sosi cu o astfel de dotare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×