Samsung Instinct versus Apple iPhone

1.365 ori
<b>Samsung Instinct versus Apple iPhone</b>Cei de la Intomobile ne prezinta eternul duel dintre iPhone si ... telefoanele cu camera serioasa. In cazul in care nu stiati, handsetul produs de Apple nu poate filma, iar handicapul sau este speculat de aceasta reclama la Samsung Instinct, pe care o...

Cei de la Intomobile ne prezinta eternul duel dintre iPhone si ... telefoanele cu camera serioasa. In cazul in care nu stiati, handsetul produs de Apple nu poate filma, iar handicapul sau este speculat de aceasta reclama la Samsung Instinct, pe care o puteti vizualiza, dand click pe imaginea urmatoare:

Ambele terminale sunt dotate cu touchscreen, dar Instinct, disponibil in curand prin Sprint are avantajul faptului ca poate inregistra video, desi dispune de o camera de doar 2 megapixeli. Vom afla astazi daca Apple se va razbuna, oferindu-ne feature-urile pe care le asteptam atat de mult, de la suportul MMS la inregistrare video, zoom al camerei, suport 3G si o baterie detasabila.

Va informam totusi cu cateva luni in urma ca o serie de developeri geniali creasera o aplicatie care ii permitea lui iPhone sa filmeze. De atunci nu am mai auzit nimic despre acestia, iar site-urile de specialitate continua sa critice telefonul produs de Apple pentru lipsa suportului pentru inregistrare video. Astfel, Instinct se dovedeste o varianta mai buna, cel putin pana diseara, la ora 20:00 cand in pauza meciului Romania - Franta, vom afla ce dotari are iPhone 3G.

Samsung Instinct versus Apple iPhone (video):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×