iPhone 3G va fi disponibil la pretul de 199 dolari prin AT&T?

Autor:  | Publicat în:  Apple 757 ori
<b>iPhone 3G va fi disponibil la pretul de 199 dolari prin AT&T?</b>Conform revistei Fortune, AT&T va pune in vanzare popularul iPhone 3G la un pret de 199 de dolari, o miscare menita sa atraga publicul catre noua versiune, evitand frustrarile aparute in urma cu un an. Oferta va fi disponibila doar pentru clientii care se...

Conform revistei Fortune, AT&T va pune in vanzare popularul iPhone 3G la un pret de 199 de dolari, o miscare menita sa atraga publicul catre noua versiune, evitand frustrarile aparute in urma cu un an.

Oferta va fi disponibila doar pentru clientii care se aboneaza la AT&T pe 2 ani, dupa cum afirma o sursa "familiara cu situatia". Sursa acestei informatii afirma si ca noul iPhone va fi disponibil in variante de 8 si 16GB si va avea o grosime cu 2.5mm mai mica decat prima generatie de handseturi Apple. Revenind la frustarile fanilor Apple, in urma cu un an, la cateva saptamani dupa lansarea lui iPhone, compania lui Steve Jobs a redus semnificativ pretul acestui terminal, starnind reactia publicului.

Imediat au aparut reactiile negative ale clientilor care au asteptat nopti intregi la coada pentru a cumpara varianta originala (scumpa) de iPhone. Acestia au beneficiat in cele din urma de bonuri cadou de la Apple in valoare de 100 de dolari. Acum, in locul acestor bonuri, clientii vor putea cumpara un iPhone 3G mai ieftin, sau cel putin asa afirma cele mai noi zvonuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×