Cancer provocat de telefonul mobil? Acum putem macar detecta undele nocive

2.098 ori
<b>Cancer provocat de telefonul mobil? Acum putem macar detecta undele nocive</b>In cazul in care sunteti printre persoanele care considera ca omniprezentele unde electromagnetice sunt nocive, veti aprecia cu siguranta gadgetul CellSensor EMF Detector. Acesta detecteaza campurile electromagnetice din jurul utlizatorului si va anunta...

In cazul in care sunteti printre persoanele care considera ca omniprezentele unde electromagnetice sunt nocive, veti aprecia cu siguranta gadgetul CellSensor EMF Detector.

Acesta detecteaza campurile electromagnetice din jurul utlizatorului si va anunta daca acestea sunt in limite normale. Pretul acestui gadget este de doar 29.95 dolari, iar detectorul functioneaza pe baza unei singure baterii de 9V. Lucrurile devin cu atat mai interesante cu cat tipurile de conectivitate se diversifica si evolueaza, acum in prag de era 4G, WiMAX sau cum doriti sa numiti urmasul lui 3G.

Trebuie sa observam ca "teoria conspiratiei" legata de telefoanele mobile si radiatiile acestora a inceput sa se estompeze in media. Sa fie oare mai putin periculoase telefoanele acum, sau e doar profitabil sa ignoram riscurile? Cata vreme exista un detector de unde electromagnetice suntem "linistiti", cel putin pana la urmatorul documentar despre "cancer si telefoane".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×