Nokia 6205, un telefon entry level disponibil prin Verizon

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.624 ori
<b>Nokia 6205, un telefon entry level disponibil prin Verizon</b>In cazul in care cautati cadoul perfect pentru un Paste intarziat si va aflati in SUA, veti opta pentru telefonul cu clapeta Nokia 6205, un entry level disponibil prin Verizon. Lista de specificatii a acestui handset nu se ridica la inaltimea ultimelor...

In cazul in care cautati cadoul perfect pentru un Paste intarziat si va aflati in SUA, veti opta pentru telefonul cu clapeta Nokia 6205, un entry level disponibil prin Verizon.

Lista de specificatii a acestui handset nu se ridica la inaltimea ultimelor realizari ale finlandezilor, dar pentru persoanele cu buget limitat, modelul 6205 este optiunea perfecta. Nu avem de-a face cu un terminal atat de zvelt ca si Nokia 1606 sau 3606, dar macar la capitolul specificatii, noul handset sta bine. Nokia 6205 soseste cu un display extern, care pare a fi la acelasi nivel ca si cel al lui Nokia 3606.

Tastele dedicate functiilor muzicale sunt prezente in partea exterioara a telefonului si definesc orientarea media a noului produs. Lista de specificatii a modelului 6205 include si o camera cu rezolutie VGA si un display intern putin mai mare decat cel extern. Verizon va lansa telefonul la jumatatea lunii iunie, la timp pentru ca acesta sa "stea in umbra" lui iPhone 3G.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×