Noul iPhone ar putea fi disponibil la precomandă din data de 9 septembrie, potrivit lui @evleaks

1.308 ori
<b>Noul iPhone ar putea fi disponibil la precomandă din data de 9 septembrie, potrivit lui @evleaks</b>După ce anterior Evan Blass ne informa că noua generație iPhone urmează a fi prezentată oficial în jurul zilei de 12 septembrie, iată că astăzi aflăm și data la care se va da startul precomenzilor. Este vorba despre ziua de 9 septembrie care aparent ar fi

Anterior, Evan Blass ne dezvăluia prin intermediul unei postări via Twitter, faptul că noua generație iPhone urmează a fi dezvăluită oficială în jurul zilei de 12 septembrie. Ei bine, astăzi tot același leaker popular vine cu un update la această știre, susținând faptul că precomenzile pentru noile modele vor debuta începând din data de 9 septembrie - fiind vorba despre o dată confirmată oficial de către sursele sale.

Data lansare iPhone 7

Ne putem aștepta astfel ca evenimentul de lansare pentru iPhone 6SE / 7 să aibă loc pe data de 6 septembrie, așadar într-o zi de marți. Încă nu este clar dacă gigantul din Cupertino va numi acest smartphone iPhone 7, sau dacă va opta pentru denumirea 6SE precum au indicat o serie de zvonuri recent ajunse pe web.

Știm deja că noile terminale ne vor aduce procesoare Apple A10, un design foarte puțin schimbat, și camere foto actualizate - un modul dual urmând a fi oferit doar pe varianta de tip phablet. Așteptăm și un buton home capacitiv, sistemul de operare iOS 10 în versiune finală la bord, și 2 sau 3 GB memorie RAM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×