Produse evoMAG.ro

iPhone 4 isi rezolva problemele cu antena, cel putin in varianta alba...

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.984 ori
<b>iPhone 4 isi rezolva problemele cu antena, cel putin in varianta alba...</b>Daca va mai amintiti, cu cateva zile in urma descoperisem un iPhone 4 de culoare alba, la New York si se pare ca acest handset ar reprezenta ceva mai mult decat o arata aparentele. Terminalul ar putea include, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos...

Daca va mai amintiti, cu cateva zile in urma descoperisem un iPhone 4 de culoare alba, la New York si se pare ca acest handset ar reprezenta ceva mai mult decat o arata aparentele. Terminalul ar putea include, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos o antena modificata, care ar rezolva problemele cu semnalul de pe iPhone 4.

Handsetul din imagine prezinta o dunga neagra laterala, care poate fi un semn ca sectiunea antenei a fost mutata in partea superioara a telefonului, deasupra slotului microSIM. Astfel, s-ar rezolva problemele cu semnalul de care s-au plans atat de multi posesori de iPhone 4. Credeti ca e posibila o astfel de modificare de hardware si daca da, oare cand va sosi modelul upgradat pe piata?

Ar fi o lovitura pentru operatorul american AT&T ca doar clientii Verizon sa beneficieze de versiunea upgradata, asta daca zvonurile sunt reale... Cat despre carcasa alba a handsetului, aceasta ar putea fi doar un strat protector special, iar terminalul sa fie in continuare de culoare neagra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×