iPhone 7 Plus ar urma să vină cu 3 GB RAM şi dongle Lighting - audio inclus la pachet

2.083 ori
<b>iPhone 7 Plus ar urma să vină cu 3 GB RAM şi dongle Lighting - audio inclus la pachet</b>Informatiile despre iPhone 7 continuă să-și facă apariția pe web și astăzi, zi în care aflăm faptul că modelul de tip phablet va opta pentru 3 GB memorie RAM și pentru un dongle Lightning - audio inclus la pachet.

După zvonuri legate de design, zvonuri lungi, interminabile şi repetate până la refuz, am început să aflăm detalii şi despre dotările viitoarelor modele iPhone. Astfel, azi aflăm câte ceva despre iPhone 7 Plus şi hardware-ul său.

Trebuie remarcat că sursa de azi e una de vază şi anume cercetătorii de la Deutsche Bank şi nu cred că poate exista o autoritate mai solidă în zona scăpărilor. Ni se reconfirmă camera duală din spate, captura video cu acustică stereo, eliminarea jackului audio şi aparent am putea primi stabilizare optică şi pe varianta iPhone 7 de 4.7 inch.

Rezistenţa la apă e amintită, iar analiştii germani sunt convinşi că iPhone 7 Plus va aduce 3 GB RAM, dotare de care probabil nu vom auzi în prezentarea oficială, pentru că Apple niciodată nu discută despre componente interne, în afară de CPU şi nici acela pe larg. Apoi aflăm că Apple ar fi gata să ofere adaptoare Lighting - audio 3.5 mm, un soi de dongle-uri pentru cumpărătorii de modele iPhone 7.

Accesoriile vor sosi gratuit din fericire şi aparent nu e exclus să primim căşti normale EarPods care să necesite adaptoarele şi nu căşti EarPods Lightning, ceea ce ar fi foarte 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×