iPhone 4 prin Vodafone, la pretul de 350 de euro; confirmat de un act oficial!

Autor:  | Publicat în:  Apple 6.317 ori
<b>iPhone 4 prin Vodafone, la pretul de 350 de euro; confirmat de un act oficial!</b>Un tweet de la Zaone.ro si articolul de aici ne confirma banuiala ca iPhone 4 va sosi la Vodafone cu o oferta unica. Actul prezent in imaginea de mai jos a fost semnat chiar astazi, de catre o persoana juridica, care a achizitionat un iPhone 4 de la...

Un tweet de la Zaone.ro si articolul de aici ne confirma banuiala ca iPhone 4 va sosi la Vodafone cu o oferta competitiva. Actul prezent in imaginea de mai jos a fost semnat chiar astazi, de catre o persoana juridica, care a achizitionat un iPhone 4 de la Vodafone, la pretul de 350 de euro.

Acesta este cel mai probabil pretul pentru modelul de 16GB, disponibil in cazul misteriosului client la prelungirea unui abonament pe 24 luni, plus activarea extraoptiunii Internet Mobil 1GB de 11.99 euro lunar. Din pacate nu stim pentru ce abonament s-a facut aceasta prelungire, sau ce valoare avea acesta, dar macar avem o idee despre ce inseamna oferta iPhone 4 la Vodafone.

Ne asteptam ca in curand si persoanele fizice sa poata cumpara handsetul prin rivalul celor de la Orange. Oare va fi pana la urma confirmata oferta imbatabila de care aflam saptamana trecuta: 99 euro pentru iPhone 4 la Orange, mai ales ca si Vodafone da semne ca s-ar pregati de "duel"?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×