iPhone versus HTC - viziunea feminina

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Telefoane 2.038 ori
<b>iPhone versus HTC - viziunea feminina</b>In cazul in care nu stiati, exista si domnisoare pasionate de tehnologie si smartphone-uri, unele chiar mai pricepute la jailbreak decat domnii, se pare. Printre aceste reprezentante ale sexului frumos se numara si Honeybunny, bloggerita pe care o stiti...

In cazul in care nu stiati, exista si domnisoare pasionate de tehnologie si smartphone-uri, unele chiar mai pricepute la jailbreak decat domnii, se pare. Printre aceste reprezentante ale sexului frumos se numara si Honeybunny, bloggerita pe care o stiti pentru subtitrarile pe care le face sub acest nume (in special pentru serialul House MD). Ei bine, ea scrie aici o comparatie destul de complexa si sincera intre iPhone 3GS si HTC Desire.

Honeybunny incepe prin a lauda handsetul produs de Apple pentru varietatea aplicatiilor pe care le include, pentru calitatea sunetului si pentru cei 32 GB de memorie disponibili. Aceasta capacitate de stocare a fost unul dintre lucrurile cele mai regretate de tanara atunci cand a descoperit ca Desire dispune doar de 150 MB memorie interna, iar cardul SD nu prea compenseaza, fie el si de 16 GB. De ce? Unele aplicatii Android isi pastreaza spatiu de stocare si in memoria interna si in ritmul asta ajungeti rapid pe "low memory".

Honeybunny, pe care o gasiti pe Twitter aici mentioneaza si ca a fost destul de greu sa mute contactele de pe iPhone pe HTC, fiind nevoita in cele din urma sa isi stearga contactele din Gmail, sa sincronizeze iTunes cu clientul Google si apoi sa le treaca pe HTC. Apoi a urmat procesul de rootare a lui Desire, pentru a ajunge la Android 2.2 si parca din nou bloggeritei ii era dor de iPhone si simplul sau jailbreak.

Aplicatiile Android nu au impresionat-o pe domnisoara, in special cele care existau deja pe iPhone si aratau mai rau pe HTC Desire. De asemena, captura video 720p a handsetului si-a dezamagit posesoarea, in special la capitolul captura audio.

Pe finalul postarii, Honeybunny mentioneaza ca totusi toate lucrurile bune la iPhone vin din jailbreak, deci acest handset nu este chiar pentru oricine, iar Desire ar fi mai la indemana utilizatorului de rand, care nu vrea sa se complice cu diferite customizari si instalari de software.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×