iPhone 4 versus iPhone 4S Într-un test al vitezei (Video)

5.837 ori
<b>iPhone 4 versus iPhone 4S Într-un test al vitezei (Video)</b>Era de așteptat ca noul iPhone să fie mai rapid și mai puternic decât modelul de anul trecut, dar iată că diferența este vizibilă, după cum ne arată și comparația disponibilă în clipul video de mai jos. &nbsp;...

Era de așteptat ca noul iPhone să fie mai rapid și mai puternic decât modelul de anul trecut, dar iată că diferența este vizibilă, după cum ne arată și comparația disponibilă în clipul video de mai jos.

Cel mai clar se observă avantajul de performanță pentru iPhone 4S atunci când este accesat browserul web și se încarcă pagina Apple.com, cu o distanță clară între device-uri. în rest, diferențele dintre aplicații și încărcarea lor sunt minore, dar totuși observabile și în favoarea lui iPhone 4S. și Angry Birds se încarcă mult mai repede datorită procesorului Apple A5 dual core de 800 MHz de pe noul iPhone, în tandem cu iOS 5 și 512 MB RAM.

Ultimele două aspecte sunt disponibile și pe iPhone 4, deci procesorul face diferența. Un studiu realizat în Australia săptămâna trecută arata că aproape jumătate dintre posesorii de iPhone 4 au intenția să treacă la iPhone 4S, unii ca tribut pentru Steve Jobs și alții... pentru că pur și simplu vor noul telefon. Personal nu văd un motiv foarte clar să treci la 4S dacă ai deja iPhone 4, eventual poate că după 10 ani de folosire să fi economisit vreo zi din viață cu toate aceste milisecunde câștigate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×